Prøv din hånd på Illustration

Min kreative side har blomstrende i de sidste par måneder for en eller anden grund kan jeg ikke forstå. Specielt bragt intet på mit ønske om at udforske min kreative evner, jeg begyndte simpelthen ønsker at tilføje lidt krydderi og sort til mine dage. En af mine første forsøg på at fremme mine evner i kunst var at tilmelde dig til en indledende illustration klasse på en lokal skole.

Jeg har altid ønsket at prøve min hånd på illustration og jeg endelig besluttede at det var min tid. Det var min tid til at se hvad min hånd kunne skabe. Jeg har altid været fascineret af illustration i forskellige bøger og fortællinger, navnlig børns historier. Jeg elsker den måde, som illustration kan bringe historier i live på måder, der ord alene kan ikke. Jeg elsker den måde, at se en tekst med en ledsaget illustration kan bringe latter eller gråd inden for et øjeblik.

Min illustration klassen startede meget hårdere end jeg havde forestillet mig det ville. Jeg lærte hurtigt, at illustrationen er både et talent og en udviklede færdigheder. Jeg lærte at nogen kunne have alle illustration talent i verden og endnu mangle i elementer, der kun kan udvikles gennem uddannelse og raffinering en færdighed. Jeg startede illustration klassen med et stort behov for at lære nye færdigheder og øve dem. Jeg ønskede at gå ind i denne klasse og være en naturlig på illustration og jeg indså, at det bare ikke var muligt.

Hvis du er interesseret i illustration vil jeg foreslå, du tilmelder dig en klasse på en lokal skole eller kunst skole. Der vil være dage eller uger af frustration, men hvis du arbejder hårdt på illustration kan du se store forbedringer i din evne. Alle naturlige talent du har (som de fleste mennesker har i det mindste nogle af) øges med stormskridt, når det er kombineret med nogle hårde arbejde på at udvikle illustration færdigheder.

Hvis du er lidt intimideret om indtastning af en verden af kunst og illustration, vær. Husk, at selv de bedste illustratorer af de mest berømte bøger startede ud i stort set samme sted du er på. A Placer med intet andet end en lille smule talent (måske) og en masse af ønsket om at gøre store illustration. Du kan ikke lade talent af andre afskrække eller skræmme dig, i stedet skal du vælge at lade det inspirere dig på. Illustration kan være en smuk måde at bringe historier til live og for at få de historier, der spiller i dit hoved ud på papir for verden at se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.