Bedste cykelhjelme

Hvis der nogensinde var et sted ikke at være sparsommelig, ville det være det. En fancy shell og liner vil ikke spare dig, hvis hjelmen ikke holdes på det rigtige sted ved hjælp af de interne. Denne viden vil hjælpe dig med at undgå at se på en hjelm som helhed og grave dybere ind i positiver og negativer af en cykelhjelm. Overvej de interne af en hjelm som de finere detaljer, der hjælper med at få den rigtige pasform. Dette, sammen med sin brede vifte af tilgængelige farver og dial-powered fit justering, gør det til en favorit blandt nye og erfarne cyklister ens. Du vil have stropper, der justerer komfortabelt til at passe din fysik.

Okay, fint. Du ønsker en vis stemning, vi støtter det. Du vil også have et sikkert spænde, cykelairbag pris der er let at tage af og på. Hjelme – Det vil helt sikkert ikke have evnen til at forhindre ulykker, ikke desto mindre vil det være sikker på, at hovedulykker holdes på dit minimum. Historisk set har de fleste hjelme været udstyret med EPS skum som hovedforingen. Nogle hjelme har skum polstring, mens andre har fastgørelsessystemer såsom en BOA type mekanisme (eller andre fit-justering systemer). Kig efter din vej, før du forlader og prøv at vælge den rute, der er stille og ikke har meget trafik til en sikrere tur.

Du er nødt til at forstå, hvilken type hjelm du har brug for, hvordan hjelmen skal passe, forskellige sikkerhedsstandarder og meget mere! Det arbejder hånd i hånd med liner til at give cyklister med så meget beskyttelse som muligt mod hjernerystelser og andre hovedskader. Når du køber en hjelm, på ingen måde få en brugt hjelm på grund af det faktum, at du ikke ved, hvad hjelmen har været via, og hvor betydelig skade det har fraværende igennem. Når du bærer din hjelm, undersøgelser har vist, at du har reduceret din trussel om en betydelig hjerneulykke med op til 88%. Disse statistikker alene er en stor grund til at huske på din hjelm på den næste tur. Denne artikel er her for at guide dig gennem hvert trin for at vælge en mountainbike hjelm, samt give dig nogle yderligere oplysninger, der er godt at vide. Der er meget at vide, når det kommer til at vælge den bedste cykelhjelm til dig selv.

At finde billige motorcykel forsikring er let med CIA Forsikring – de gør alt det hårde arbejde ved at gå sammen med et panel af førende forsikringsselskaber for at finde dig de bedste motorcykel forsikring tilbud uanset alder, gøre eller model af din cykel. Medmindre en aftale er særlig god, kan du ikke finde det værd at medtage denne politik i dine beregninger, som sidste sæson modeller af hjelme (ofte, den eneste ændring er i farverne) er altid til salg. Selvfølgelig er der intet som at føle vinden på dit ansigt, mens du kører, så denne version kan ikke være så populær som andre blot for det faktum. Jeg kan godt lide at tænke på hjelmen liner som den vigtigste del af en hjelm. Sørg for at se på en hjelms liner, før du køber. Hvorfor? Fordi liner er, hvad der absorberer størstedelen af den energi, der produceres i et nedbrud.