alt om bil viser: Hvordan til at vælge en leder

Hvem er i afgift her?

Det er, hvad organisationen skal beslutte på forhånd. Den person, der organiserer og dirigerer showet bestemmer, om du har en god eller stor bil show. Og gæt hvad, du er det!

Eller det bør primært være en person, der er gode til at koordinere flere opgaver og lede arbejdet i andre mennesker. Planlægger en bil show behøver ikke at være svært. Faktisk kan du opleve en god tid, hvis du vælger en naturlig leder.

Dette ville højst sandsynligt være en person, der nyder håndtering af mennesker og har en endda temperament, når tingene går galt. Ifølge Murphy’s lov, vil tingene går galt. Selv hvis du ikke mener, at hvis noget kan gå galt, vil det, bliver noget ikke går som du har planlagt det.

De rigtige ting

Sat den rigtige person i spidsen til at sikre, at alt er gennemført efter planen. Det er lige så vigtigt, at det er nogen, hvem sponsorer og leverandører kan relatere til så godt. Da det næste logiske skridt er at formen udvalg, skal den ledende person være godt lide og respekteret. At vælge en begivenhed direktør bør ikke ignoreres eller tages let. Struktur og succes i bil show kræver det.

Undgå kaos

Forvent ikke at lade gruppen føre fordi du vil have en masse forvirring. Planen bør drøftes med gruppen at få deres input og færdiggøre planen.

Normalt, bliver den person hvis idé, det er at have en bil show lederen. De enten allerede ved hvordan man kan udføre en vis eller skal høre artikler som denne til at komme i gang.

Vælge den bedste person til at holde det hele sammen og repræsenterer organisation og bil showet. Hvis du sat den rette person i spidsen og give dem en god plan at følge, er du halvvejs til en stor biludstilling. Det er nu tid til form udvalg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.